Hoe we het doen

Onze collectieve ervaring heeft ons geleerd dat klanten en hun gebruikers te vaak verkeerd worden begrepen. Als Huemans streven we naar het creëren van een sterke relatie om te zien wat hen aanspreekt. Het menselijke aspect drijft onze aanleg om een dieper begrip te krijgen, zodat we kunnen leveren wat echt gewenst is.

Strategy & inzicht

Workshops zijn goed om problemen en verlangens te ontrafelen en zijn toepasbaar op alle soorten bedrijven. Met een ontwerpworkshop proberen we samen met de opdrachtgever een gezamenlijke oplossing te creëren voor de gedefinieerde problemen.

Een concept is een abstract idee dat de basis kan vormen van het eindproduct. Een concept kan elke vorm krijgen; zoals schetsen, tekeningen of een schriftelijke verklaring.

A concept is an abstract idea that can be the foundation of the final product. A concept can get any form; like sketches, drawings or a written statement.

Zodra het doel van het product duidelijk is, kunnen we een eerste visuele en functionele interpretatie maken met wireframes of prototypes. Dit is een low-fi manier om te laten zien hoe u met het product kunt omgaan en kan ook een eerste blik werpen op de visuele ervaring.

Met een digitale strategie kunnen we digitale initiatieven toepassen die de bedrijfsprestaties van de klant dienen. Dit is een gezamenlijke zoektocht naar de sweet spot waar business en technologie samenkomen.

Branding & design

Een goed merk bestaat uit een sterke visuele identificatie. We kunnen elementen zoals logo’s, kleuren, typografie, fotografie en iconen die moeten evolueren tot een harmonieus geheel dat de kern van het bedrijf vertegenwoordigt en aanvult, merken of hervormen.

Hoewel visuele identiteit en merkidentiteit hand in hand gaan, richt merkidentiteit zich meer op de interne aspecten, zoals mission statement, tone of voice,

De term user experience design, ook wel UX-design genoemd, is in de jaren negentig door Don Norman bedacht en was bedoeld om alle interactie van de gebruiker met het bedrijf en hun producten of diensten te symboliseren. Deze term is in een discipline geëvolueerd en vormt tegenwoordig de ruggengraat van een sterk en doordacht ontwerp. Voordat we beginnen met het maken van een gebruikersinterface, evalueren we wat de waarde en functie van de ervaring is en hoe bruikbaar en wenselijk deze aanvoelt.

Het ontwerp van de gebruikersinterface, ook wel UI-ontwerp genoemd, is het eindproduct en is wat de gebruikers te zien krijgen en waarmee ze communiceren. Het is het hoogtepunt van al het werk dat in de voorgaande fasen is gedaan. Bij Huemans streven we er altijd naar om interfaces te creëren die de ziel van de klant weerspiegelen en perfect passen bij de behoeften van de gebruiker.

Met een ontwerpsysteem kunnen we één bibliotheek creëren waarin alle digitale componenten zijn opgeslagen. Dit komt de samenhang door alle ervaringslagen ten goede, is nuttig voor elk multidisciplinair team en beperkt de toekomstige ontwikkeling.

Digital producten

We houden ervan om websites te maken die niet alleen nuttig zijn, maar ook heerlijk. Het is altijd een leuke uitdaging om samen met onze klanten websites op te leveren waar de gebruiker, opdrachtgever en ook wijzelf blij van worden.

Soms is een website niet de juiste keuze voor het probleem. Daarom zijn we bij Huemans ook in staat om web- en mobiele apps te maken. In een dynamische en mobiele wereld spelen we in op wat nu gevraagd wordt door de betreffende doelgroep. Mobiel of desktop; voor ons is het altijd een feest om voor elke viewport te werken en we houden van de differentiatie die het met zich meebrengt.

In deze tijd gebruiken we veel van onze producten en diensten via internet. Dit heet Software-as-a-Service (SaaS). In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan door verschillende soorten SaaS-producten voor verschillende klanten te maken. Vanwege de verzamelde knowhow en ons plezier in het maken van deze producten, willen we dit type product specifiek aanwijzen.

In Huemans hebben we de beste digitale partner gevonden die we ons kunnen wensen!, Huemans kan zich echt inleven in de behoeften van ons bedrijf en van onze gebruikers.
Bas Welhuis
Oprichter Wiljekoffie

Heb je vragen?