Wij zijn huemans

Huemans is opgericht in 2017 in Nederland. Vandaag de dag zijn we een creatief collectief van gelijkgestemde creatievelingen die graag digitale producten maken die de veronderstelling uitdagen en een impact hebben.

Huemans is opgericht door drie jonge creatievelingen die een gemeenschappelijke visie delen: Een omgeving creëren wat je als persoon nodig hebt, resulteert in een gelukkiger en beter leven, dat resulteert in een betere creatieve output.

Jesson Honig

Founder / Designer

Marrit Riemersma

Co-founder / Designer

Hendrik Sibma

Co-founder / Designer

Wij zijn een creatieve strategische partner voor onze klanten.

Wij helpen u bij het bedenken, ontwerpen en implementeren van uw ideeën, van concept tot iteratieve ontwikkeling, altijd met een proactieve instelling.

Projects afgerond

0 +

Jaren ervaring

0

Landen vertegenwoordigd

0

Onze waarden

Human-first benadering

We leven in een wereld die soms compact en complex kan aanvoelen. Met ons mensgerichte ontwerp als kern van onze principes, streven we ernaar ons te concentreren op wat de gebruikers nodig hebben door ons te concentreren op relevantie en vereenvoudiging.

Aannames uitdagen

Aannames horen bij ons, maar het is goed om ze ter discussie te stellen. Zeker als je ergens tot je knieën in zit. Daarom starten we onze projecten altijd met een probleemoplossende strategie waarbij we ideeën testen waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn. Deze kritische manier van denken katalyseert creativiteit voor zowel ons als de opdrachtgever.

Betrokkenheid

Bij Humans is het belangrijk dat we verbinding maken met onze klant en zijn gebruikers. We betrekken stakeholders in een continu proces en geven heldere uitleg over alle stappen die zijn gezet.

Kristalheldere communicatie

We hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. Dit maakt deel uit van ons noordelijk erfgoed en zorgt voor begrip en duidelijke verwachtingen voor beide partijen. Met deze instelling zorgen we ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is en wat de verwachtingen zijn.

In Huemans we’ve found the best digital partner we could wish for! They structured the process from beginning to end and really captured our needs along the way.
Davey Minkhorst
Founder Wiljekoffie

Een project in gedachten?